Eerst was er Püttmann Juweliers Amsterdam, gestart in 1967 – in 1985 volgde Püttmann Diemen, waar later ook in 2003 My Time jewels werd opgericht. In 2004 breidden we uit naar Flevoland, Almere-Buiten! Al meer dan 54 jaar dan ook “de juwelier voor Amsterdam-Diemen en Almere“.

Wij zijn een echt juweliers familie bedrijf, die meer dan 54 jaar geleden in Amsterdam gestart zijn. Onze ouders zijn daar begonnen en samen met mijn broer Peter en mijn vrouw Anita, zijn wij gegroeid in de jaren: eerst naar Diemen, waar we op het Diemerplein gevestigd zijn met 2 juwelierszaken, te weten Püttmann Juweliers (1985) en My Time jewels&watches (2003) en later ook nog naar Flevoland, te weten naar Noordeinde 253 in Almere-Buiten, aldaar ook onder de naam Püttmann Juweliers. Dit was in het jaar 2004.

Püttmann Juweliers is de formule als traditioneel en hooggekwalificeerde juwelier, waar u met al uw horloges, klokken en sieraden terecht kunt voor reparatie en service. Wij verkopen mooie, luxe sieraden en horloges van gerenommeerde merken zoals o.a. (we noemen hier slechts een paar)  Ebel, Tissot, Seiko, Bulova, Citizen, Jacob Jensen en Michael Kors horloges. Een paar sieraden merken die we hier benoemen zijn o.a. Niessing, R&C diamant, Trollbeads, Ti-Sento, Coeur de Lion en Blush gold, maar ook voor basis sieraden en een uitgebreide huiscollectie goud en zilver, kunt u bij ons in Diemen en Almere terecht. Kijk op onze website:https://www.puttmann.nl  & https://www.shop.puttmann.nl

Ook inkoop oud goud is voor Püttmann een belangrijke en zeer serieuze bezigheid. Dus kom voor inruil oud goud en oud zilver naar ons. Wilt u uw goud verkopen of zoekt u naar goudinkoop Amsterdam bij Diemen? Dan is uw oud goud en oud zilver of uw zilveren en gouden munten in goede en vertrouwde handen. Kom juist naar ons, om een prima prijs te incasseren, eerlijk en betrouwbaar en op de juiste en hoogste goudkoers berekend. Wij kunnen ook uw oude sieraden verkopen in onze occasion-sieraden webshop, waarin u zich nu begeeft. De link hiervan: https://www.occasion-sieraden.nl   wordt al heel goed bezocht! 

De hoogste goudprijs van heel Nederland zullen we vast niet betalen, maar u ontvangt onder aan de streep wel een hele hoge :)  Zuiver gewogen en beoordeeld op het juiste karaat gehalte en berekend op de meest actuele dagkoers - goudkoers en zilverkoers.

Onze vestiging My Time Jewels, die ook in Diemen op het Diemerplein is gevestigd, is met name gericht op de trendy sieraden en horloges, zoals Buddha to Buddha, Swarovski, Karma, Ania Haie, Zinzi sieraden en horloges Michael Kors, Guess, Fossil en Ice-Watch. Het wil niet zeggen dat we dan bij Püttmann geen trendy sieraden hebben, maar je ziet duidelijk de verschillende segmenten. Samen in Diemen dus onverslaanbaar! In Almere-Buiten hebben we Püttmann een beetje gemixt met sieraden en horloge merken van beide formules. Ook daar kunt u uw goud verkopen en is goudinkoop Almere, de beste goudprijs voor uw oud gouden oud zilver en vintage sieraden. Http;//www.goudinkoopalmere.nl

En dan onze ouders
Onze ouders, Püttmann SR en onze moeder zijn nog jarenlang actief geweest, bij ons in Diemen, nadat ze “juwelier Püttmann Amsterdam” op pensioengerechtigde leeftijd gesloten hadden. Als meester horlogemaker hebben onze vader en als etaleuse en verkoopster onze moeder, nog veel betekent voor ons in de afgelopen jaren, maar helaas heeft corona/covid19 onze ouders op 86 en 82-jarige leeftijd moeten doen besluiten niet meer naar de winkel te komen. Wat de toekomst gaat brengen weten we niet, maar we zijn trots en blij dat ze nog steeds erg begaan zijn met ons en de winkel. Dank voor de opvoeding, de start en opbouw van Püttmann Juweliers en hulp die we in al die jaren hebben gekregen. Wij zullen voortzetten en uitbreiden wat ze hebben neergezet. Opvolging is ook alweer onderweg. Mijn neef Toni, zoon van Peter zit op de vakschool en komt eraan!

Hans en Anita Püttmann, Peter Püttmann.

© 2024 Occasions sieraden webshop - Vintage Sieraden - Powered by MijnWebshopPartner.nl - All rights reserved